Ποιοί είμαστε

Η ARJITECH εισήλθε δυναμικά στο χώρο της πληροφορικής το 2008. Εδρεύει στο Χαλάνδρι και είναι μια εταιρεία που μιλάει απλά προσφέροντας ολοκληρωμένες και  εξειδικευμένες λύσεις σε hardware, software & internet.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας αποτελούν την βάση της συνεχούς μας προσπάθειας για βελτίωση και ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας.

Στόχος της εταιρείας μας ήταν απ’ την πρώτη στιγμή και εξακολουθεί να είναι η δημιουργία ικανοποιημένων πελατών τους οποίους θεωρούμε τους πολυτιμότερους συνεργάτες μας.

Η επίτευξη αυτού του στόχου θεωρούμε ότι είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία μας, καθ’ όλη τη διάρκεια δραστηριοποίησης της εταιρείας μας στην Ελληνική αγορά.

Ο κάθε πελάτης για εμάς είναι ξεχωριστός. Έτσι λοιπόν διαχωρίζουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε ενός αναζητώντας αποκλειστικές λύσεις.

Δεσμευόμαστε προς τους πελάτες μας για την ποιότητα, την ταχύτητα παροχής των υπηρεσιών μας, την αξιοπιστία.

Αντιλαμβανόμενοι ότι πλέον όλοι προσπαθούν να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

Όλοι οι τεχνικοί μας – συνεργάτες μας  είναι πιστοποιημένοι από τους μεγαλύτερους οίκους όπως Hewlett Packard, Microsoft, Cisco κ.α. και διαθέτουν 10ετή και πλέον εμπειρία.

Επισκευαστικό Κέντρο της Arjitech

Το επισκευαστικό κέντρο της  ARJITECH, μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες επισκευής σε τελικούς πελάτες και σε εταιρίες πληροφορικής για όλη την γκάμα των προϊόντων Πληροφορικής. Η εξυπηρέτηση των πελατών γίνεται είτε με επί τόπου επίσκεψη του μηχανικού στο χώρο του πελάτη (on site)  είτε με επισκευή του εξοπλισμού στο χώρο  της εταιρίας (off site).

Όλοι οι μηχανικοί είναι πιστοποιημένοι από τους μεγαλύτερους οίκους και με δεκαετή εμπειρία σε επισκευές . Έτσι μπορούμε να σας εγγυηθούμε την άμεση αποκατάσταση της βλάβης του εξοπλισμού σας από το πρώτο ραντεβού.  

Φιλοσοφία μας, η άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Μπορούμε να επισκευάσουμε τον εξοπλισμό σας σε λιγότερο από 2 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που μας δηλώσετε την βλάβη και αυτό επιτυγχάνετε με το συνδυασμό των έμπειρων τεχνικών μας και το μεγάλο stock σε ανταλλακτικά.

Είπαν για εμάς

caret-down caret-up caret-left caret-right
Σοφία Παπαναγιώτου | Radiant Technologies Χαλάνδρι

Τεχνογνωσία, συνέπεια, ευγένεια….

και η πιο ιδιαίτερη απαίτηση καλύπτεται με απόλυτη επιτυχία και πάντα με γνώμονα  αυτές τις αρχές.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία!!!

Νίκος Κάτρης | Α.ΔΑΒΛΕΡΗΣ Α.Ε Αχαρνές

Η Arjitech προσέφερε λύσεις στην εταιρεία μας σχετικά με όλα μας τα μηχανήματα.

Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον για την καλύτερη λύση στα προβλήματα μας, έχει κάνει την Arjitech έναν από τους στενότερούς μας συνεργάτες.

Αγγελος Τσέλιος | ΔΡΥΣ Μοσχάτο

Στην ARJITECH βρήκαμε τον συνεργάτη που χρειαζόμασταν. Μία εταιρεία που μας υποστηρίζει πάντα με επαγγελματισμό και συνέπεια, βρίσκοντας λύσεις σε οτιδήποτε αφορά την μηχανογράφηση της εταιρείας μας (επισκευές εκτυπωτών, υπολογιστών, server, υποστήριξη δικτύου)  αλλά και προτείνοντάς μας λύσεις ώστε να διευκολύνουμε την δουλειά μας.

Το τεχνικό προσωπικό είναι άριστα εκπαιδευμένο και όλοι οι υπάλληλοι είναι πάντα ευγενικοί και πρόθυμοι να μας εξυπηρετήσουν. Η συνεργασία μας εδώ και χρόνια είναι άριστη.

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - UDDEHOLM ΧΑΛΥΒΕΣ Α.Ε.Β.Ε. Πειραιάς

Αυτό που έχω να πω σχετικά με την εταιρεία σας είναι ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και ότι διακρίνεστε για την αποτελεσματικότητα και την συνέπειά σας.

Χατζάκος Στέλιος – Πολιτικός Μηχανικός Σπάρτη

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας δώσω συγχαρητήρια για την άψογη συνεργασία. Είστε όλοι ευγενέστατοι αλλά το κυριότερο ξέρετε καλά την δουλειά σας. Τόσο στο τεχνικό κομμάτι που είναι φανερό το πόσο εξειδικευμένοι και έμπειροι είναι οι τεχνικοί σας όσο και στο κομμάτι των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης γενικά. Εταιρείες με τα δικά σας καλά στοιχεία είναι δυσεύρετες πόσο μάλλον εδώ στην επαρχία.  Συνεχίστε την καλή δουλειά!!

Δήμητρα Ψυχογυιού | ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. Πάτρα

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη και τάχιστη εξυπηρέτηση.

Μετά την τηλεφωνική μας επικοινωνία, αποστείλατε άμεσα τον συνεργάτη σας και επιλύθηκαν τα τεχνικά προβλήματα των μηχανημάτων μας, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Έχουμε αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις για την εταιρία σας και ελπίζουμε και σε μελλοντική συνεργασία.

Back to top