Είπαν για εμάς

caret-down caret-up caret-left caret-right
Σοφία Παπαναγιώτου | Radiant Technologies Χαλάνδρι

Τεχνογνωσία, συνέπεια, ευγένεια….

και η πιο ιδιαίτερη απαίτηση καλύπτεται με απόλυτη επιτυχία και πάντα με γνώμονα  αυτές τις αρχές.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία!!!

Νίκος Κάτρης | Α.ΔΑΒΛΕΡΗΣ Α.Ε Αχαρνές

Η Arjitech προσέφερε λύσεις στην εταιρεία μας σχετικά με όλα μας τα μηχανήματα.

Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον για την καλύτερη λύση στα προβλήματα μας, έχει κάνει την Arjitech έναν από τους στενότερούς μας συνεργάτες.

Αγγελος Τσέλιος | ΔΡΥΣ Μοσχάτο

Στην ARJITECH βρήκαμε τον συνεργάτη που χρειαζόμασταν. Μία εταιρεία που μας υποστηρίζει πάντα με επαγγελματισμό και συνέπεια, βρίσκοντας λύσεις σε οτιδήποτε αφορά την μηχανογράφηση της εταιρείας μας (επισκευές εκτυπωτών, υπολογιστών, server, υποστήριξη δικτύου)  αλλά και προτείνοντάς μας λύσεις ώστε να διευκολύνουμε την δουλειά μας.

Το τεχνικό προσωπικό είναι άριστα εκπαιδευμένο και όλοι οι υπάλληλοι είναι πάντα ευγενικοί και πρόθυμοι να μας εξυπηρετήσουν. Η συνεργασία μας εδώ και χρόνια είναι άριστη.

ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - UDDEHOLM ΧΑΛΥΒΕΣ Α.Ε.Β.Ε. Πειραιάς

Αυτό που έχω να πω σχετικά με την εταιρεία σας είναι ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και ότι διακρίνεστε για την αποτελεσματικότητα και την συνέπειά σας.

Χατζάκος Στέλιος – Πολιτικός Μηχανικός Σπάρτη

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας δώσω συγχαρητήρια για την άψογη συνεργασία. Είστε όλοι ευγενέστατοι αλλά το κυριότερο ξέρετε καλά την δουλειά σας. Τόσο στο τεχνικό κομμάτι που είναι φανερό το πόσο εξειδικευμένοι και έμπειροι είναι οι τεχνικοί σας όσο και στο κομμάτι των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης γενικά. Εταιρείες με τα δικά σας καλά στοιχεία είναι δυσεύρετες πόσο μάλλον εδώ στην επαρχία.  Συνεχίστε την καλή δουλειά!!

Δήμητρα Ψυχογυιού | ΤΡΙΑΙΝΑ Α.Ε. Πάτρα

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη και τάχιστη εξυπηρέτηση.

Μετά την τηλεφωνική μας επικοινωνία, αποστείλατε άμεσα τον συνεργάτη σας και επιλύθηκαν τα τεχνικά προβλήματα των μηχανημάτων μας, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Έχουμε αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις για την εταιρία σας και ελπίζουμε και σε μελλοντική συνεργασία.

Dimitris PAVLOPOULOS General Manager W.DIAMANT TOOLS HELLAS MEPE Βριλήσσια

Η εταιρεία ΑRJITECH μας ικανοποιεί πλήρως σαν εταιρεία μηχανογραφικής υποστήριξης .

Ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις μας, μας ενημερώνει για τυχόν προσφορές που μπορεί να μας ενδιαφέρουν και έχει λύση για κάθε μας πρόβλημα.

Συνάμα το κόστος της είναι λογικό.

Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι μαζί της και συνεχίζουμε απρόσκοπτα την συνεργασία μας.

Νίκος Πηλιχός, ΜΕΤΡΟΓΕΩΝΕΤ Α.Ε. Αργυρούπολη

ARJITECH για πάνω από 10 χρόνια είναι ο μόνιμος συνεργάτης ,συντηρητής  και επισκευαστής των εκτυπωτικών μας μηχανημάτων. 

Με την εμπειρία που κατέχει μας δίνει πάντα τις πιο συμφέρουσες για εμάς λύσεις συντήρησης και επισκευής. Μηχανές που θα μπορούσαν εδώ και χρόνια να είναι σε αχρηστία λειτουργούν σαν καινούργιες χάρη στην ARJITECH.  Παρ' ότι ειδικεύεται κυρίως για τις μηχανές HP, εντούτοις μας προσφέρει λύσεις και σε μηχανές άλλων εταιρειών όπως UTAX, EPSON, KONICA κλπ.

Την ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία!!!!

Με εκτίμηση

Νίκος Πηλιχός

Τεχνικός Υπεύθυνος Μηχανοργάνωσης της ΜΕΤΡΟΓΕΩΝΕΤ Α.Ε.

Γιάννης Ματσαμάς, Αρχιτέκτονας Μηχανικός Ε.Μ.Π. Ρόδος

Η συνεργασία μου με την ARJITECH είναι άψογη. Επαγγελματισμός, εξειδικευμένες γνώσεις, άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση. Προτείνω την εταιρεία και σε συναδέλφους μου, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Χρειάζομαι υποστήριξη συχνά και η επικοινωνία ακόμη και τηλεφωνικά με την εταιρεία είναι πολύτιμη, αφού μου έχει λύσει κατά καιρούς διάφορα προβλήματα.

Παπαδημητρίου Αθανάσιος, Αρχιτέκτονας Μηχανικός ΑΡΓΟΣ

Θα ήθελα να σας εκφράσω την ικανοποίηση μου για τις υπηρεσίες που μας παρέχετε όποτε σας χρειαζόμαστε. Έχετε αποδείξει πόσο καλά ξέρετε και
αγαπάτε αυτό που κάνετε. Σωστοί επαγγελματίες με κατάρτιση και συνέπεια.
Συγχαρητήρια!

Δελιβέρτης Αλφέρδος, Πολιτικός Μηχανικός Σύρος

Θα ήθελα να μεταφέρω τα θετικά μου σχόλια για την επισκευή του plotter που έγινε το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας στο γραφείο μου. Ο υπάλληλος της εταιρείας ήταν αποτελεσματικός, γρήγορος, καθαρός, συνεπής και από ότι φάνηκε με τεράστια εμπειρία στην επισκευή / συντήρηση μηχανημάτων τέτοιου είδους. Επίσης πολύ καλή εντύπωση μου έκανε ο ήπιος, ήρεμος και ψύχραιμος και σοβαρός χαρακτήρας του που συνδυαζόταν γενικότερα με μια ευχάριστη διάθεση.
Πολλά μπράβο και καλή συνέχεια στην υψηλή προσφορά υπηρεσιών που παρέχετε.

ΚΙΝΤΗ ΛΟΥΛΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π. Άργος

Η εταιρεία  ARJITECH ερχόμενη στο χώρο μας στο Αργος επισκεύασε τον plotter hp T1100 44inch ο οποίος είχε πρόβλημα από τον Σεπτέμβρη 2016 και λύση σε αυτά τα  προβλήματα κανένα από τα σχετικά καταστήματα υποστήριξης του Αργους δεν είχε καταφέρει να δώσει.

Ο κος Δημήτρης Καραμαλεγκος ήρθε και επισκεύασε εκ μέρους της  ARJITECH  όλα τα προβλήματα που είχε ο plotter μας έκανε πλήρες service  όλα λειτουργούν πλέον άψογα .

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν γνήσια της hp και ο τεχνικός κος Δημήτρης Καραμαλεγκος πιστοποιημένος από την hp. Η όλη εργασία έγινε με ακρίβεια και εμφανείς τις άριστες δεξιότητες του τεχνικού.

Αξίζει τέλος να σημειώσω ότι και το κόστος της συνολικής εργασίας ήταν πολύ χαμηλότερο από σύγκριση με προσφορές άλλων εταιρειών που είχα λάβει.

Τελικά θέλω να ευχαριστήσω και να συστήσω την ARJITECH και προσωπικά τον κο Δημήτρη Καραμαλεγκο να συνεχίσουν έτσι το έργο τους και στους συναδέλφους να τους δοκιμάσουν και να διαπιστώσουν όπως και εγώ την αρτιότητα τους στις παρεχόμενες υπηρεσίες  καθώς και την προσαρμογή των αμοιβών τους στις δυσκολίες της Ελληνικής οικονομίας η οποία έχει κυριολεκτικά αφανίσει τον κλάδο των μηχανικών.

Back to top